back to top
Utorak, 22 Oktobra, 2024

Angel Group slavi 20 godina poslovanja: Nagradna igra s glavnom nagradom – putovanje u Istanbul!

Dijeli

Angel Group d.o.o., porodična firma koja stoji iza brendova Hereke Tepisi i Etisoni, obilježava dvije decenije uspješnog poslovanja na tržištu Bosne i Hercegovine. Kompanija je postala sinonim za kvalitetne tepihe i staze, a ovom prilikom najavljuje posebnu nagradnu igru koja kupcima pruža priliku da osvoje putovanje za dvije osobe u Istanbul za Novu godinu.

20 godina povjerenja i uspjeha

Od svog osnivanja, Angel Group se istakla kao vodeći dobavljač tepiha i staza u Bosni i Hercegovini. Sa preko 150 različitih dezena i kolekcija, kompanija kontinuirano uvodi inovacije, proširuje asortiman i podiže standarde kvalitete. Njihovi proizvodi, dostupni u prodavnicama Hereke Tepisi i Etisoni, postali su nezaobilazan dio mnogih domaćinstava, dok su usluge kompanije također prepoznate i od strane institucija i organizacija širom zemlje.

U posljednjih 20 godina, Angel Group je postala pouzdan partner brojnim univerzitetima, državnim institucijama, privatnim kompanijama, ali i vjerskim zajednicama – uključujući preko 460 džamija u BiH. Njihova posvećenost pružanju vrhunske usluge i proizvoda donijela im je povjerenje više od 100 hiljada zadovoljnih kupaca.

Partnerstvo s Bingo BiH – otvaranje novih prilika

Veliki uspjeh kompanije dodatno je osnažen saradnjom sa najvećim maloprodajnim lancem u zemlji, Bingo BiH. Ovo partnerstvo omogućilo je širenje dostupnosti Hereke tepiha, čineći ih još lakše dostupnim širom zemlje. Bingo prodavnice sada nude širok asortiman Angel Group proizvoda, omogućavajući kupcima da lako pronađu idealan tepih za svoj dom.

Nagradna igra povodom 20. godišnjice

Povodom ovog značajnog jubileja, Angel Group i Bingo BiH organiziraju nagradnu igru koja traje do 31. oktobra 2024. godine. Svaki kupac koji kupi bilo koji proizvod iz Hereke Tepisi asortimana u minimalnoj vrijednosti od 60,00 KM može učestvovati u igri i osvojiti putovanje za dvije osobe u Istanbul za Novu godinu.

Za učestvovanje u nagradnoj igri potrebno je poslati SMS poruku sa brojem fiskalnog računa, imenom, prezimenom, godištem i gradom na broj 091 212 401. Sretni dobitnici će biti izvučeni 11. novembra 2024. godine u 11:00h.

Kako učestvovati?

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je poslati SMS sa sljedećim podacima:

BROJ FISKALNOG RAČUNA (razmak) IME I PREZIME (razmak) GODIŠTE (razmak) GRAD
Više informacija o pravilima igre i nagradama možete pronaći na web stranici Hereke Tepisi ili posjetiti bilo koju Bingo poslovnicu.

Za više informacija o nagradnoj igri posjetite web stranicu ili hereketepih.com.

Proslavite s Angel Group i osvojite putovanje!

Ova posebna nagradna igra povodom 20. godišnjice Angel Group-a pruža kupcima priliku da uz vrhunske proizvode osvoje i nezaboravno putovanje. Ne propustite šansu da budete dio ove proslave i uživate u prednostima koje vam donosi dugogodišnje povjerenje i kvalitet kompanije.

Angel Group d.o.o. – 20 godina kvaliteta, inovacija i zadovoljnih kupaca!

Čitaj više

Najnovije objave