back to top
Ponedjeljak, 7 Oktobra, 2024

Nova prometna kamera Poliscan: Revolucija u kontroli prometa

Dijeli

Tehnologija neprestano napreduje, a sustavi prometnih kamera nisu iznimka. Poljska tvrtka Vitronic Machine Vision donosi revoluciju na tržište s najnovijim uređajem pod nazivom Poliscan. Ova inovativna kamera obećava izvrsne performanse i preciznost koja do sada nije viđena.

Besprijekorna preciznost i pouzdanost

Vitronic tvrdi da se snimke s Poliscan kamera ne mogu oboriti na sudu, zahvaljujući atestiranim i preciznim aparatima. Ove kamere su dizajnirane kako bi osigurale besprijekorno snimanje prekršaja, čak i u najtežim prometnim uvjetima. S kućištem koje podsjeća na stup, Poliscan kamere mogu snimati u svim smjerovima, prateći promet na više traka istovremeno. Opremljene tehnologijom laserskog mjerenja, ove kamere mogu detektirati i snimiti vozila koja se kreću u svim smjerovima, bez obzira na brzinu ili uvjete na cesti.

Napredna tehnologija za sve uvjete

Poliscan kamere koriste laser, odnosno Lidar tehnologiju, koja omogućuje visoku preciznost mjerenja brzine vozila. Ova tehnologija eliminira mogućnost zamjene vozila, čak i kada se kreću paralelno pri velikim brzinama. Kvaliteta mjerenja ostaje nepromijenjena bez obzira na vremenske uvjete ili gust promet, što osigurava dosljedne i točne rezultate.

Fleksibilnost i prilagodljivost

Vitronic nudi Poliscan kamere u tri konfiguracije: kao stup s nizom kamera, na tronošcu, ili u kućištu koje podsjeća na stražnji dio kamp kućice. Ova fleksibilnost omogućava prilagodbu različitim potrebama i situacijama na cestama. Dok mnoge kamere imaju ograničenja brzine pri kojima mogu snimati, Poliscan kamere posustaju tek nakon 320 km/h, što ih čini idealnim za upotrebu na autocestama i drugim prometnim cestama.

Moćno oružje

Nova Poliscan kamera poljske tvrtke Vitronic Machine Vision predstavlja značajan iskorak u kontroli prometa. S besprijekornom preciznošću, naprednom tehnologijom i prilagodljivim konfiguracijama, ove kamere postavljaju nove standarde u prometnoj sigurnosti. Policijske snage diljem Europe sada imaju moćno oružje za obuzdavanje nesavjesnih vozača, osiguravajući sigurnost na cestama za sve sudionike u prometu.

Čitaj više

Najnovije objave