back to top
Subota, 5 Oktobra, 2024

Sarajevo domaćin Drugog internacionalnog sajma nekretnina “Bosnia Property Show 2024”

Dijeli

U Sarajevu je započeo Drugi internacionalni sajam nekretnina “Bosnia Property Show 2024”, koji se održava na prestižnoj lokaciji ispred ARIA Malla. Sajam će trajati do 24. augusta i okupit će brojne domaće i međunarodne kompanije koje će predstaviti svoju ponudu i najnovije trendove iz svijeta nekretnina.

Izložbe i inovacije

Posjetioci sajma imat će priliku izbliza pogledati karavanu luksuznih vozila Derubis, kao i minijaturnu montažnu kuću kompanije Malak Janj, što će sigurno privući pažnju ljubitelja inovacija u građevinarstvu i dizajnu.

Svečano otvaranje i bogat program

Ceremonija otvaranja Bosnia Property Showa održana je pod pokroviteljstvom vladinih organa, a organizatori su za prvi dan sajma pripremili bogat kulturno-zabavni program. “Brojni partneri, prijatelji, sponzori i vrhunske kompanije ove godine su s nama. Osim oficijelnog dijela otvaranja, pripremili smo i iznenađenja za naše posjetioce,” poručili su iz organizacijskog tima Bosnia Property Showa.

Međunarodno učešće i poslovne prilike

Sajam okuplja kompanije i investitore iz cijelog svijeta koji posluju u oblasti nekretnina. Učesnici će predstaviti svoje najbolje projekte i usluge, čime će se otvoriti vrata za nove poslovne prilike. Bosnia Property Show 2024 ima za cilj povezati potencijalne klijente s poslovnim ljudima iz Bosne i Hercegovine, zemalja Golfskog zaljeva (GCC) i drugih zemalja, koji žele istražiti nove poslovne mogućnosti i potencijale u regiji.

Pravni savjeti i konsultacije

Tokom trajanja sajma, učesnicima će biti dostupni pravni savjeti i konsultacije kako bi im se olakšalo donošenje odluka vezanih za ulaganja u nekretnine. Ovo će pružiti dodatnu sigurnost svima koji razmišljaju o ulaganju u nekretnine, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u inozemstvu.

Pogledajte promo video

Za detaljan pregled onoga što donosi ovogodišnji Bosnia Property Show 2024, organizatori su pripremili promo video koji donosi najave i ključne trenutke koji posjetioce očekuju tokom sajma.

Čitaj više

Najnovije objave