back to top
Subota, 5 Oktobra, 2024

PlayStation 5 Pro dolazi s 2T prostora za pohranu: Sve što trebate znati o nadolazećoj konzoli

Dijeli

Jedna od najočekivanijih novosti je povećanje prostora za pohranu na impresivnih 2 terabajta. Za mnoge igrače, trenutnih 1 terabajt prostora na standardnom PS5 modelu nije dovoljno za sve zahtjevnije igre koje zauzimaju sve više prostora.

Efikasnije hlađenje: Nova tehnologija za stabilniji rad

Osim dodatnog prostora za pohranu, PlayStation 5 Pro će donijeti i poboljšano hlađenje, što je ključna karakteristika za konzole koje su dizajnirane za intenzivno igranje. Novi sustav hlađenja omogućit će konzoli da radi stabilno i bez pregrijavanja.

Izgled konzole: Prve skice već izazivaju zanimanje

Iako se na internetu pojavila tek skica novog izgleda konzole, ona je već izazvala veliko zanimanje među gaming zajednicom. Očekuje se da će Sony službeno predstaviti PlayStation 5 Pro u rujnu, dok bi lansiranje moglo uslijediti već u studenom.

Hoće li PlayStation 5 Pro opravdati očekivanja?

Dok mnogi igrači s nestrpljenjem iščekuju dolazak ovog novog modela, pitanje ostaje: hoće li PlayStation 5 Pro opravdati očekivanja i postati nova zvijezda u Sonyjevoj ponudi konzola? S obzirom na dosadašnje najave, čini se da nas čeka uzbudljiva godina u svijetu gaminga

Čitaj više

Najnovije objave