back to top
Subota, 5 Oktobra, 2024

Počinje Međunarodni sajam “Real Expo Sarajevo 2024”

Dijeli

Sarajevo će danas i sutra biti domaćin Međunarodnog sajma građevinarstva i ulaganja u nekretnine “Real Expo Sarajevo 2024”, koji je namijenjen investitorima i razvojnim sektorima, posebno u oblastima građevinarstva, proizvodnje, održivog razvoja i mobilnosti.

Sajam kao prilika za poslovne kontakte

Prema riječima organizatora, sajam predstavlja idealnu priliku za poduzetnike i kompanije iz Bosne i Hercegovine i regije da promoviraju nove projekte, razmjenjuju znanja i iskustva te uspostave poslovne kontakte s potencijalnim stranim investitorima i klijentima, posebno s Bliskog istoka.

Međunarodni izlagači i tehnologija održivog života

Sajam uključuje evropske međunarodne izlagače iz sektora tehnologije održivog života, kao što su pametna gradnja, obnovljiva energija i e-mobilnost, te izlagače iz građevinskih sektora koji obuhvataju građevinske materijale, izvođenje radova i namještaj. Očekuje se prisustvo velikog broja stranih i domaćih investitora, poduzetnika i zvaničnika.

Događaji i sastanci

Tokom dva dana trajanja sajma, bit će održan veliki broj direktnih sastanaka i razgovora između predstavnika vlasti i investitora. Kantonalna agencija za privlačenje investicija i privatizaciju (KAIP) partner je ove dvodnevne međunarodne manifestacije koja će se održati u Hotelu Hills.

Radno vrijeme sajma

Real Expo Sarajevo će za posjetitelje biti otvoren od 9 do 21 sat, pružajući dovoljno vremena za prisustvovanje svim aktivnostima i događajima na sajmu.

Čitaj više

Najnovije objave